Wie zijn we?

Het gezicht achter Stunners

Het gezicht achter Stunners Beauty Studio is Simone Blosser. Geboren en getogen in Maastricht, met al van jongs af aan een bijzondere interesse in schoonheid en make-up. Vanuit de schoolbanken toch in het 'reguliere' bedrijfsleven gerold, maar de passie voor visagie en make-up bleef altijd aanwezig. Een hobby die, inmiddels ruimschoots onderbouwd door een gerichte vakopleiding in visagie, verschillende aanvullende cursussen en ervaring, is uitgegroeid tot haar ware meisjesdroom als Make-up Artist.

Iedereen is prachtig! Become a Stunner!

Wat doen we?

Onze visie

Stunners Beauty Studio richt zich primair op visagie en haarstyling voor diverse gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan uw bruidsmake-up, een gala/feestmake-up, een avondmake-up, dagmake-up, maar ook een mooie en professionele visagie voor als u een eigen promotiefilm wil maken voor uw bedrijf of misschien heeft u een belangrijke sollicitatie waarbij u goed voor de dag wil komen. 

Stunners werkt vanuit de visie en overtuiging dat ieder gezicht mooi is. Iedereen is anders, en dus een echte 'Stunner' op zijn/haar eigen manier. Dat vereist maatwerk en enthousiasme, dat vanuit onze passie en gedrevenheid altijd geleverd zal worden. Wij werken altijd met producten van hoogwaardige kwaliteit, waaronder MAC, Urban Decay, Smashbox, Too Faced en Makeup Studio. Wij helpen u graag uw mooie kant te belichten en laten stralen, zodat u op uw mooist voor de dag kan komen.

Wilt u vrijblijvend meer informatie of heeft u specifieke vragen? Contacteer ons even via het contactformulier op de website.